Пастиране Полиране

22.06.2016

Пастиране Полиране – Освободете се от досадните драскотини

Професионално Пастиране Полиране на автомобили с дълготраен ефект ; Автобоядисване ;  Боядисване на автомобили ; Изправяне на вдлъбнатини – PDR ;


Намерете вашето решение, и притежавайте перфектен автомобил. Отстраняване на драскотини от боята. Отстраняване на драскотини от стъклата.  Полиране на  фарове и стопове:  замъглени, пожълтели, изгорели, ние знаем как да възстановим вашите светлини, за доживотна гаранция полагаме специален лак с UV защита.


Притежавайте автомобил, който впечатлява.


Ние не сме автомивка и отделяме нужното време - минимум (5 часа), с правилните техники за пастиране и полиране – с всички необходими качествени материали от доказани производители (използване на минимум 3 пасти), за да бъдете перфектни на пътя – без холограми, петна и налепи.

Нов живот за боята на автомобила Ви.


Твърдо вярваме, че външността на автомобила трябва да бъде перфектна – без нежелани драскотини и холограми. Ето защо сме подбрали уникални продукти, инструменти и на първо място специални техники, които сме придобили в желанието си да  помогнем  на Вас, да виждате четири – колесните си приятели, като експонати от изложбена зала.


Възползвайте се от пастиране, полиране и корекции на по-дълбоки драскотини. Боядисване на всички елементи от автомобила Ви. Боядисване на джанти.  Премахване на драскотини от  стъкла.
Използваме висококачествени и доказани продукти и резултата води точно там, до където искате.
Получавате желаният резултат и нашата галерия показва това!
Вие заслужавате най-доброто!

С течение на времето по повърхността на боята на всеки автомобил, започват да личат  неприятните за окото помътняване и избледняване на цвета, множество драскотини –  малки или големи, които пречат да се насладите на външността на автомобила Ви.
Това се дължи на много фактори:  слънчевите UV – лъчи, особено при акрилни бои; съприкосновения с други обекти; при измиване – от агресивните химикали използвани на автомивките, при подсушаване, избърсване и др.
Готови сме, за да изпитате удоволствието от притежаване на безупречно лъскав автомобил. Индивидуален подход, използване на специални техники, за да се постигне една гладка, максимално лъскава и огледална – повърхност, която е лишена от всякакви структурни проблеми.  Способни сме да поправим всяка щета по автомобила Ви.

Вакса – ваксата е така наречената втора кожа на автомобилната боя. Защо? Защото ваксата създава миниатюрен външен слой, когато се поставя редовно, мръсотията  се отмива по-лесно  и най-важното не се образува връзка между боята (лака) с мръсотията, следва по-лесно измиване и предпазване от надраскване. Автомобилът е наистина полиран. Най-често ваксите са със съставка извличана от листата на растящото в Северна Бразилия дърво : Copernica prunifera – Карнауба( Carnauba );  колкото е по-голямо количеството на съставката, толкова е по-качествена ваксата и безвредна за  околната среда. Съществуват и редица синтетични продукти заместващи ваксата – силиконови, восъчни, защитен филм с хидрофобни покрития. От гръцки: хидро-вода; фобос-страх.  Това са изкуствени покрития със свойства, които намаляват мокренето на водата, като намалява контакта и с повърхността и образува сферична структура. Съществуват различни дебелини на слоя, нанасят се с пистолет, след което се  изпичат с UV лампи. Недостатък е високата цена, но определено това е бъдещето. Предлагат се с поръчка.
Процедурата Пастиране и Полиране включва:
1. Измиване на автомобила.
2. Премахване на всички налепи по повърхността ( петна от асфалт, птичи екскременти и др. ).
3. Пастиране стъпка 1.
4. Пастиране стъпка 2.
5. Полиране стъпка 3.
6. Полиране фарове и стопове.
7. Полиране на Джанти.
Поставяне на  Glaze. Поставяне на Вакса. За супер дълбок ефект на цвета – поставяне на Glaze и Вакса.

!!!Ново!!!Поставяне на защита за боята от камъчета, мухи и др.
Обадете се и попитайте за Вашата индивидуална услуга.
* Важно :Цялостното премахване на драскотини зависи от дълбочината им.При автомобили със силно захабено лаково покритие, постигането на желаният ефект може да се получи, при повтаряне на процедурата.
СЪВЕТВАМЕ ПАСТИРАНЕ ПОЛИРАНЕ НА ВСЕКИ 6 МЕСЕЦА, КАКТО И ПРИ ПОЯВА НА НЕЖЕЛАНИ ДРАСКОТИНИ

© Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде възпроизвеждана под каквато и да е форма и по какъвто и да е начин без писменото съгласие на Pastirane.com Нарушителите ще бъдат наказвани според Българското и Европейското законодателство защитаващи Авторските права.

Кaк да ни откриетe?

Aдрес: София,
бул. Цветан Лазаров 11 (ВТУ)
тел: 0888 959 242
E-mail: pastirane@gmail.com