Автобоядисване

Автобоядисване – получете точният цвят и перфектен гланц !!!


Боядисване на автомобили – познавайки  материалите и структурата им във всяка част от автомобила, ние знаем точното решение за отстраняване на дефектите от каросерията: калници, капаци, врати и брони; за да стъпи на пътя точно, както го искате – перфектен. Нашата галерия доказва това.
Боядисване на джанти- повредените от бордюри джанти лесно и качествено могат да заблестят отново. Изберете индивидуално цветово решение за вашите колела.
Всеки повреден детайл, ще получи оригиналната си форма, ако е невъзможно това да бъде направено ще се замени с нов. Ще бъде  обработен за премахване и на най-малкото несъвършенство, грундиран и най-накрая лакиран в точния цвят.
Предлагаме услугите – PDR- премахване на вдлъбнатини по купето без пребоядисване, цялостно боядисване; частично боядисване- капаци, брони, врати, калници, огледала, дръжки, решетки, лайсни, джанти и др.; смяна на цвят; както и всички мат цветове; пълна реставрация на класически автомобили; корекции на драскотини с нанасяне на коректор; полиране пастиране; смяна консумативи- наклади, масло, ремъци и др.
За да се избегнат ненужни усилия,  препоръчвам да се консултирате.


© Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде възпроизвеждана под каквато и да е форма и по какъвто и да е начин без писменото съгласие на Pastirane.com Нарушителите ще бъдат наказвани според Българското и Европейското законодателство защитаващи Авторските права.

Кaк да ни откриетe?

Aдрес: София,
бул. Цветан Лазаров 11 (ВТУ)
тел: 0888 959 242
E-mail: pastirane@gmail.com