Други услуги

!!! Използвайте Авточасти  с доказано качество !!!


Имайки автомобилът не само, като 10 000 отделни части свързани в едно, но вярвайки, че той ще ни служи по-дълго използвайки правилните компоненти и само такива с доказан произход, и качества, и желаейки да се увеличи продължителността на неговият живот – сменете консумативите на вашият автомобил на точното време. Tе могат да бъдат оригинални според марката на автомобила Ви, както и от алтернативни производител
и с  надеждно качество и гаранция.Софтуерна диагностика на всички автомобили от 2000-2014 гВъзползвайте се от качествената поддръжка на Вашия автомобил без компромис и се наслаждавайте на удоволствието от шофирането – километър след километър.

!!!  Вашият Автомобил с история и бъдеще !!!


Контрола на германските власти (TÜV Rheinland)  и изискванията  им по отношение качеството на автомобилите е известен. Знаейки този факт и подбирайки такива с доказана история ( сервизна книжка-заверена ), можем да предложим индивидуална услуга – внос на автомобили от Германия. Ще се съобразим с Вашите специфични изисквания относно всички детайли -марка, модел, година на производство, вид двигател, тип скоростна кутия, цвят и оборудване, за да се получите най-доброто.
Ако търсите автомобил нов или втора ръка, скъп или евтин, възползвайте се от Нашата безплатна консултация.
Възползвайте се от експертното ни мнение при покупка на автомобил откъдето и да е: за доказване на пробег по различни показатели; четене на грешките в модулите;  определяне общото състояние на автомобила.


© Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде възпроизвеждана под каквато и да е форма и по какъвто и да е начин без писменото съгласие на Pastirane.com Нарушителите ще бъдат наказвани според Българското и Европейското законодателство защитаващи Авторските права.

Кaк да ни откриетe?

Aдрес: София,
бул. Цветан Лазаров 11 (ВТУ)
тел: 0888 959 242
E-mail: pastirane@gmail.com